Millainen on mies, joka tuntuu tällä hetkellä onnistuvan kaikessa mihin ryhtyy? Pyhimys on Suomen tämän hetken menestyvin rap-muusikko. Hän tyhjensi palkintopöydän alkuvuoden Emma-gaalassa voittamalla peräti kuusi palkintoa albumillaan Tapa poika. Soololevyjen lisäksi Pyhimyksen Teflon Brothers -yhtye on rikkonut ennätyksiä – viimeksi 2017, jolloin yhtyeen Circus-albumista tuli ensimmäinen kotimainen albumi, joka ylittää tuplaplatinarajan jo ennen julkaisupäiväänsä. Erikoistoimittaja Susanne Päivärinnan vieraaksi saapuva Pyhimys eli Mikko Kuoppala on siviilissä aviomies ja kahden lapsen isä, hän on matematiikkaa opiskellut älykkö, joka on läpäissyt Mensan testit. Hän kokee jo tehneensä uransa parhaan kappaleen, ja on juuri nyt yhtä vanha kuin Cheek oli lopettaessaan oman uransa huipulla ollessaan.

Spread the love